söndag 12 april 2009

sol och ledighet!

Vilket underbart påskväder vi har! Vi försöker vara ute och arbeta/njuta så mycket vi kan.

I fredags var vi hos M:s syster med familj och fixade sand till Noras privata sandstrand, den har idag pimpats med parasoll, leksaksförvaring samt en solstol till mamman, superbra! Bilder kommer när jag orkar leta på nya batterier till kameran... (Sitter faktikst i laddaren så det är på gång.) Tack snälla söta familjen A/J för all hjälp, all mat, allt fika och all lek!
Igår var schemat späckat, först fika hos farmor, sedan lunch hos mormor och senare middag hos familjen W/E. (Denna gång utan familjen W som vi "brukar" fira med, vi saknade er!) Nya i sällskapet var familjen L, trevligt, trevligt! God mat och gott fika hela dagen lång. Lilla N somnade gott i vagnen vid 20-tiden, utslagen efter dagen...
Idag fixar vi i trädgården, kapar stubbar, krattar, plockar fram trädgårdsmöbler mm. Framåt kvällen blir det grillat och fortsatt utomhusvistelse, det gäller att passa på medans solen är!

1 kommentar:

Kerstin sa...

Åhh vad gott med grillat!! :-)
Vi hade tänkt grilla hos Mickes föräldrar, men vi har bara haft skit väder. På långfredagen var det fint bara. Så nu hoppas vi på kanon väder här hemma!
Kram