måndag 13 april 2009

kväll

Ligger i soffan, surfar, tittar på Harry Potter och luktar på terpentin... Jag har just oljat in köksbänkarna, aldrig har det gått så lätt som idag, Harry Potter är ju så bra! Jag menar det verkligen, jag älskade böckerna när jag läste dem.
Den första boken, den som visas på tv3 ikväll, gjorde vi en pjäs på när jag jobbade i skolan (I Hardemo, Kumla kommun). Jag känner igen massor av repliker, kan se några av eleverna framför mig när de säger "Är du... Är du Harry Potter?" "Malfoy, Draco Malfoy" hihi, det var tider det. Nu är eleverna vuxna, jag undrar om deras Harry Potter kärlek hänger kvar som min?
Idag har N och jag varit själva hemma. På förmiddagen bakade jag en kaka och hon lekte sin nya favoritlek, "Puh och Puh". Hon dukar, äter, leker, tröstar och kramar sina två Nalle Puh nallar. Ungefär hur länge som helst kan hon plocka med dem, det är så mysigt att lyssna på henne när hon leker.
På eftermiddagen har vi varit i sandlådan, den är verkligen uppskattad (av såväl dotter som föräldrar!).
Jag har även hunnit med att köpa 14 nya kaffekoppar... Jag hittade en annons på Blocket på "mina" koppar, priset var detsamma som för 6 st i butik så jag slog till, eller rättare sagt jag hoppas att jag slagit till. Säljaren var i fjällen och bor i Östersund men har lovat att skicka dem så jag har dem senast fredag... Jag håller tummarna!
Nora och kusin Hugo busar på trappan i solskenet. (Dålig bild men söta miner!)
Sandstranden!
leksaksförvaring, funkar även som brickställning, det provade vi med mellisfikat idag!
Nya badbaljan! Mamman kan också njuta av ett bad nu!! (Japp, jag har provat!)

7 kommentarer:

Hanna sa...

Jag gillar bilden på Nora och Hugo. Jättefin! Sandstranden ser inte helt fel ut, En drink i handen och moster kan sitta där och vakta med tårna i varm sand.
Kram

Finnpajsaren sa...

Men vilken rolig sandstrand! Hmm... blev sugen på en likadan och kanske apar efter.
Ha det fint!

Malin sa...

Jag har själv "apat efter". Såg det i en tidning för länge sedan och kände precis som du!

Malin sa...

Kan tipsa om parasollfoten, jag tog grejen som håller tvättvindan och bankade ner i jorden/sanden, passade kalasbra! Nu saknas det dock en till just tvättvindan...

Finnpajsaren sa...

Aha! Tack för tipset. Men håller sig sanden kvar eller..?

Finnpajsaren sa...

Var hämtade/köpte/fick ni sanden ifrån?

Malin sa...

Vi kommer säkert att ha sand överallt ganska snart, men det är det värt tycker jag :-) Under ligger en markduk (eller vad det kan tänkas heta, täckduk kanske?) Sanden fick vi billigt, körde hem den på släpkärra.