fredag 24 april 2009

Födelsedagskalas!

Här ska firas hela helgen! N började med att bjuda förskolekompisarna på glass idag och nu ikväll har vi fortsatt med tacopaj och tårta, mums! Imorgon blir det mest trädgårsarbete men såklart fikapauser och på kvällen grillning. På söndag är det riktiga "släktkalaset", då blir det mer mat och tårta. på måndag blir det barnkalas, bästa tjejkompisarna är bjudna :-)
Finfina presenter har liten fått, av mamman och pappan en hink med mat (leksaksmat alltså!), Pippifilm av bästisen Andreas (pappas kompis som N avgudar!) samt en hel väska med kläder av mormor och morfar Jan. Det bästa med kläderna är att mamman valt dem själv = superduper fint/användbart alltihop!
Dagen till ära har N idag sagt till mig "älv", det betydde "kan själv"och kläcktes i morse när hon skulle gå nedför källartrappan, liten blir stor, och det går undan!
Pippi favoritfigur liksom Puh
Tårtan! Dumlefluff sprittsad med spritts från Ullared!
Ljusutblåsning, det gick sådär...
Stora tjejen i jeans och tunika! Sötaste presentpappret, inköpt på Lagerhaus.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Gullunge vilken tur hon har att hon får fira i flera dagar. Hoppas hon orkar med söndagen också.

Sju Hjärtan sa...

Ja visst går tiden fort..lite för fort ibland. Våran lilla (om man nu kan kalla henne liten längre?) blir ju redan 4 år nästa vecka . Vilket fint papper måste kolla om det finns kvar skulle passa bra till tjejen här.

Kerstin sa...

Roligt med kalas! :-)
Så söt hon är då, stora tjejen!
Hoppas ni har haft en bra lördag!
Kram