söndag 31 maj 2009

Eskilstuna!

En helg med massor av aktivitet och mys! Parken Zoo med många roliga djur, ett hotell med eftermiddagsfika, middagsbuffé och relaxavdelning med bubbelpool. Parkenbadet med tre roliga pooler att hoppa och dyka i. Till detta liiite shopping och matinköp på Willys på vägen hem, gissa om vi är lite trötta nu?!

N tyckte att det var kul att kolla på apor och olika "katter". Hon tjatade en del om att "ramla" när hon såg dem högt uppe i träden, överbeskyddande föräldrar som lärt henne kanske...
Hotellet var kalas, kan varmt rekommendera "Clarion Collection hotel Bolinder Munktell", prisvärt, trevligt, fräscht och med bra läge! N gillade relaxen, hon var som en fisk i bubbelpoolen! Jag uppskattade en stund för mig själv i bastun.
Idag var vi tillbaka vid djurparken men på andra sidan staketet, vid badet. Ganska kallt vatten och ganska tråkiga bassänger, men lilla fisken simmade på här också. Mamman och pappan passade på att njuta lite av solen, på poolkanten.
Efter att vi kom hem har vi fixat poolen, lagat hål och skurat botten, igen! Eftersom att vi inte fyllde på vattnet efter förra skurningen så var det algigt igen, men nu stiger vattennivån sakta men säkert, imorgon är det nog fullt... Hoppas att värmen håller i sig nu så att vi snart kan bada!
N (som spillt vatten på tröjan!) och lejonet (som käkar kyckling ca 2m från fönstret!) Lyckliga vi som var på plats när lyckliga lejonet fick lördagsgodis (ingen anonserad matning alltså!)
Sumatratigern (bild lånad från webben) ville komma ut ur sin bur, han trykte sig mot sina fönster och riktigt visade upp sig för oss. Nora tyckte att han var lite väl närgången!
Flera Herr Nilsson skuttade runt i en bur (lånad bild), supergulliga små "Svarthövdade dödskalleapor", gillades av hela vår familj! En sån skulle man ha, sa Mr M.
hotellet (lånad bild) noras favorit: bubbelpoolen! (bilden är... precis!!! lånad!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra att resa och hotell vistelse var så positivt. Vi har själva bokat samma paket i juli, ser verkligen fram emot det. //Linda (Memme&Thyra)

Hanna sa...

Låter som en härlig helg. Här kommer en liten länk till dig http://www.marathon.se/news/article.cfm?ThemeId=314
Läs och begrunda!
Kram