onsdag 6 maj 2009

naturnära läge!

Laxå Kommun har försökt sälja sjönära tomter, bland annat genom reklam på taxibilar i Örebro för några år sedan. Hur utfallet blivit vet jag inte, vad jag däremot vet är att jag är toknöjd med läget. Vi har så vackra omgivningar!

Igår på lunchen gick jag en runda vid jobbet, "Ålandskanal". En liten skogsväg/stig intill en liten å, underbart vackert och rogivande trots sitt läge alldeles intill ESAB (ja, stigen är i skogen men det är verkligen nära jobbet).
Nu har jag varit ute och stavgått ca 45 minuter, nästan hela tiden i absolut tyst och stilla skog. Längs en liten bäck och över ett gammalt kalhygge, blandat med tallskog och blandskog. Att solen skiner gör ju inte intrycken sämre!
Vi har det bra här i lilla Laxå, nära till badsjöar och storslagen natur och shoppingparadiset Marieberg ligger lagom långt bort, för långt för att åka varje dag men tillräckligt nära när man behöver något!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Marknadsförare på kommunen kanske?

Malin sa...

Hihi, ja lite reklamaktigt blev det, men jag menar varje ord. Det finns annat som är mindre bra men vad gör det när solen skiner och ger massor av energi?!